Facebook

19 d’oct. 2007

Trufes de xocolata



P. una noia valenciana molt eixerida, que conec del trajecte en tren Tarragona-Reus, ens va donar aquesta recepta de viva veu:

Ingredients:


- 200gr de xocolata per a postres
- 200ml de nata líquida
- Ralladura de pell de llimona
- Serradures de xocolata
- Un rajolí de licor

Preparació:

Posem a una cassola la xocolata i deixem que es fongui. Acte seguit afegim la nata, el rajolí de licor i les serradures de pell de llimona, tot ben remenat.

Ho deixem a la nevera unes 12 hores, quan ja sigui una massa compacta, ho treiem i comencem a fer boletes, em van sortir unes 21.

Les tornem a deixar a la nevera perque de la temperatura ambient estan toves.

Preparem un plat amb una catifa de serradures de xocolata i arrebossem les boles.

Presentar les trufes com si fossin de repostería i...et volià!!!



D. ha vingut a migmatí per ensenyar-me com han quedat les targes que li vaig dissenyar per a la seva perruquería Caps i Pels, ha tastat una trufa i li ha agradat molt.

1 comentari:

  1. Buscaba una recepta de trufes i he vist aquesta , les faré i ja et diré com m'han quedat. Semblen molt bones i fàcils de fer.

    ResponElimina