19 d’oct. 2007
Trufes de xocolata
P. una noia valenciana molt eixerida, que conec del trajecte en tren Tarragona-Reus, ens va donar aquesta recepta de viva veu:
Ingredients:
- 200gr de xocolata per a postres
- 200ml de nata líquida
- Ralladura de pell de llimona
- Serradures de xocolata
- Un rajolí de licor
Preparació:
Posem a una cassola la xocolata i deixem que es fongui. Acte seguit afegim la nata, el rajolí de licor i les serradures de pell de llimona, tot ben remenat.
Ho deixem a la nevera unes 12 hores, quan ja sigui una massa compacta, ho treiem i comencem a fer boletes, em van sortir unes 21.
Les tornem a deixar a la nevera perque de la temperatura ambient estan toves.
Preparem un plat amb una catifa de serradures de xocolata i arrebossem les boles.
Presentar les trufes com si fossin de repostería i...et volià!!!
D. ha vingut a migmatí per ensenyar-me com han quedat les targes que li vaig dissenyar per a la seva perruquería Caps i Pels, ha tastat una trufa i li ha agradat molt.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Buscaba una recepta de trufes i he vist aquesta , les faré i ja et diré com m'han quedat. Semblen molt bones i fàcils de fer.
ResponElimina