Facebook

15 de juny 2007

Salut, Amor i DissenyL'escola d'art i disseny de Tarragona celebra 22 anys impartint estudis de disseny i gràfica publicitària. Per aquest motiu van contactar amb amb antics i recents alumnes per si volien col·laborar en aquest projecte, plasmar gràficament el sentit de l'eslògan que havien triat Salut, Amor i Disseny. El resultat dels treballs rebuts és aquest llibre, dels que ja s'havia fet una exposició mesos enrere.

El lloc de reunió ha estat el cafè del teatre metropol a les 22h del dia 14 de juny, un lloc molt bonic i tranquil, lloc on retrobar-te amb antics companys i professors, tots expectants del que hem estat fent tots aquests anys - jo vaig acabar d'estudiar l'any 97-.

Al jardí hi havia projeccions al ritme de les músiques que posaven els alumnes dj's de nova generació.

Dins, si havies sopat poc, tenies coca amb recapte, altres coses per picar i per beure Rosita, la nova cervesa de Tarragona.

Quan ja va haver prou gent es va fer la projecció del llibre a la pantalla gegant, i els que havíem col·laborat vam poder recollir el nostre exemplar de mans dels profes, que també ens van regalar un pòster amb els noms de tots els alumnes que han passat durant aquests 22 anys.

Aquesta va ser la meva col·laboració que ja fa un any i mig lis vaig enviar.Aquestes altres dues de dos amics meus.Malauradament de la meva promoció sol hi havia una noia més, l'E, menys mal que des de sempre havíem estat bons amics a classe i vam estar recordant altres companys. Quan va marxar em vaig perdre entre la gent envoltant-me de mil converses.

1 comentari:

  1. que ruc que sóc! amb les preses no havia vist el teu treball... però ja et dic ara que està de conya, endavant.

    ResponElimina