Facebook

6 de nov. 2013

Blogtrip #ValenciaInterior (1a part)


Recentment he estat convidat pel Patronat de Turisme de València a participar en un blogtrip. Què hi fa un instagramer entre blocaires ? en principi bé poc , però ha estat un viatge en què he hem visitat llocs preciosos desconeguts per a mi l'interior de la província de València , i hem estat un grup que ens els hem passat molt bé :-) ) ) ) ) ) ) ) )

Chulilla, situada a la comarca dels Serrans , té uns 700 hab . aprox . Està situat a la part alta d'un canó entre el que passa el riu Túria

Espectacular recorregut pel canó del Túria , travessant ponts penjants i gaudint de paisatges que combinen vegetació frondosa voltant de la llera del riu i la verticalitat de les parets de roca , punt de reunió dels amants de l'escalada.

Vam estar allotjats al Balneario de Chulilla on vam poder gaudir de diferents tractaments a base d'aigua i vapors per reposar de la caminada.

Ja com a nous , vam sopar al Hostal Restaurante El Pozo on gaudir uns plats boníssims que ens van sorprendre per la creativitat i experimentació.

Ja després de sopar vam fer una última passejada pel poble abans de tornar al balneari.

Ja tinc ganes de tornar per la zona, per gaudir i recórrer de nou la zona del canó i de la tranquil·litat d'aquest poble i la seva gastronomia.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada