Facebook

9 d’ag. 2008

Majandra Delfino

majandra

Fa 8 anys mirava una sèrie B de culte que es deia Roswell - de temàtica alienígena - en ella hi havia una jove actriu rossa que es diu Majandra Delfino, que de tant en tant, en alguns capítols interpretaba cançons seves amb l'únic acompanyament de la seva guitarra i la seva veu dolça, fosca, uns matissos semblants als de la desapareguda cantant de The Carpenters.

Al cap d'un temps va treure el seu primer EP - The sicks (2002)- aquí era imposible d'aconseguir a cap botiga, perque era un disc que es va autoeditar ella mateixa i sol feia les vendes a través de la seva web, sense cap mena de publicitat ni actuacions enlloc, ella soleta va vendre més de 15.000 discos.

Després va continuar intervenint en altres sèries americanes mentre preparava el seu àlbum Tarte (2007)

Soc usuari d'itunes fa uns anys, he comprat molta música digital perque ja estic fart de treure pols als cd's i perque ja no tinc lloc. Aquest any em va sorprendre veure que havien afegit al itunes espanyol Tarte i l'he comprat, un disc on es nota l'evolució d'aquesta noia, però la seva veu i melodies encara conserven pinzellades de Bjork o PJ Harvey.

Us deixo un clip d'una col·laboració que va fer amb Robert - Le Princep Bleu- una cantant francesa de la que parlaré més endavant. -La veu greu és la de Majandra-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada