Facebook

24 de gen. 2007

Battersea Power Station



Aquesta antiga fàbrica èlectrica, en el seu dia exemple emblemàtic de l'art decó londinenc, ara es transforma per obra i gràcia d'una empresa de Hong Kong en un espai on tindrà cabuda l'art.

Per començar una exposició d'artistes xinesos que ha despertat tanta espectació que les cues per a visitar-la donen el tomb a tota la façana.

Cal destacar negativament que el govern no ha donat ni una lliura per al projecte ni per arreglar ubanísticament l'entorn ni l'accessibilitat, ho ha tingut que fer tot aquesta empresa.

No cal anar gaire lluny per adonar-nos que les inciatives artístiques, segons on, interessen ben poc, un exemple proper és a Tarragona, tenint espais grans i desaprofitats com la fabrica Chartreaux que fa pocs anys es va utilitzar com a espai expositiu, i al final acabarà sent la nova seu de l'Escola Oficial d'Idiomes. Un altre edifici que personalment m'atrau molt és la fàbrica de tabac, rumors diuen que el volen enderrocar, a mi m'agradaria que ho transformessin en un espai per a la difusió i promoció de l'art, perque és molt gran amb sales espaioses i donaria molt de joc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada