Facebook

11 de des. 2007

Play Doh Bunny vs Kozy n Dan



Mireu aquest spot, segur l'heu vist per la televisió, malgrat sembli que avui en dia els ordinadors ho fan tot, us sorprendrà saber que està rodat amb la tècnica stop motion - allò que feia el meu pare quan erem petits d'anar filmant, parant i bellugant uns cotxets en super 8 per donar la sensació de moviment real -.

Per a la seva realització es van fer servir 2,5 tones de plastilina per fer 189 conills, 150 cubs, una ona violeta i un conill gegant, això sense comptar amb els 6 càmeres, 40 animadors que trigaven 4 hores en fer els moviments de 4 segons de pel·lícula.

L'anunci ha estat concebut per Fallon i realitzat per Passion Pictures.

Fins aquí molt bonic, però... què penseu si mireu aquesta imatge?




Els seus autors són els il·lustradors Kozy i Dan i fa un tempsvan tenir una entrevista amb els de la productora i lis van enviar com a mostra aquest dibuix, finalment no van arribar a cap acord de col·laboració, però ves per on que l'anunci de Bravia també te conills de colors.

Però una coincidència deixa de ser-ho si mirem la portada del número 28 Giant Robot Magazine



...una ona de conills, com a l'anunci...

Pel que es sap, Kozy & Dan no han pres cap mena de mesura legal al respecte, potser estan meravellats que hagin pogut servir d'inspiració a altra gent.

El món de l'art en general crec que és igual, més inspiració que originalitat, perquè vivim envoltats dels mateixos estímuls i res no impedeix que dues persones - o més - puguin arribar a tenir idees semblants...

3 comentaris:

  1. i a la vegada veuras que la portada del num 28 del GRM s'assembla molt al gravat del japonès Katsushika Hokusai "the great wave"...
    [http://es.wikipedia.org/wiki/Katsushika_Hokusai ]

    ResponElimina
  2. Tot buscant un restaurant x Nulles, he tingut la sort de trobar aquest blog, tota una trobada. He passat una estoneta interesant, molt bones fotos i aniré fent una ullada de tan en tan. Felicitats pels dibuixos tb.

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies "De Bon Rotllo", rebre missatges com el teu fan que m'animi a seguir endavant amb el meu bloc.

    A veure si actualitzes la teva web i sabrem que hi ha :smile:

    ResponElimina